Vi byder de første elever velkommen på vores internationale afdeling, Kochs International, til august 2017, og du kan her på siden holde dig orienteret om udviklingen frem til skolestart. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, finde vores indmeldelsesblanket samt kontakte vores internationale afdelingsleder Anders Søndergaard Terp.

Velkommen til Kochs International

Vi har som udgangspunkt plads til 100 elever, og vi vil løbende indkalde elever til optagelsessamtale. Ønsker du at sikre dig en plads til dit barn, så kan du allerede nu blive skrevet på vores venteliste, så du kommer med i vores første runde af optagelsessamtaler.

Vores internationale afdeling bliver Cambridge-certificeret og tilbyder Cambridge-afgangsprøver fra udgangen af skoleåret 2017.

Vi ønsker at fremme kulturforståelsen og den globale indsigt for de danske elever på Kochs Skole, samt at give de internationale elever en forståelse for og indsigt i de værdier, som det danske skolesystem og samfund bygger på. Derfor bliver den internationale afdeling tæt integreret med den eksisterende skole, og de internationale og de danske elever får en skolegang med mange fælles tiltag.

Stærkt fagligt fundament

Derudover vil et stærkt fagligt fundament være et bærende element i vores international afdeling

Kochs Skole har allerede et bredt favnende og stærkt fællesskab, som vi ønsker at udvide ved at byde velkommen til en international afdeling, hvor kulturmødet og samarbejdet på tværs af nationaliteter og sprog bliver et gennemgående spor. Vi er f.eks. meget inspireret af tankerne om en bilingual skole, hvor de internationale elever modtager undervisning på både dansk og engelsk. Det er ikke tidligere set i Aarhus.
– Lisbeth Qvortrup, Skoleleder Kochs Skole

Vi samarbejder med Aarhus Katedralskole om at skabe et samlet internationalt uddannelsestilbud i Aarhus, så vores elever kan fortsætte deres internationale uddannelse på gymnasieniveau på Aarhus Katedralskole.

Anders Søndergaard Terp er allerede nu ansat som international afdelingsleder. Anders er en erfaren aktør på det internationale uddannelsesområde med en fortid som lærer på The International School of Aarhus samt en årrække som Headmaster for The International School of Jutland.

Kontaktinformation

For mere information eller at blive skrevet op kontakt venligst:

Anders Søndergaard Terp
International Afdelingsleder

Email: at[at]kochs.dk
Telefon: +45 31 542 552
Mobil: +45 31 542 552