Velkommen til Kochs International

Vi har som udgangspunkt plads til 100 elever, og vi vil løbende indkalde elever til optagelsessamtale. Ønsker du at sikre dig en plads til dit barn, så kan du allerede nu blive skrevet på vores venteliste, så du kommer med i vores første runde af optagelsessamtaler.

Vores internationale afdeling bliver Cambridge-certificeret og tilbyder Cambridge-afgangsprøver fra udgangen af skoleåret 2017.

Vi ønsker at fremme kulturforståelsen og den globale indsigt for de danske elever på Kochs Skole, samt at give de internationale elever en forståelse for og indsigt i de værdier, som det danske skolesystem og samfund bygger på. Derfor bliver den internationale afdeling tæt integreret med den eksisterende skole, og de internationale og de danske elever får en skolegang med mange fælles tiltag.

Stærkt fagligt fundament

Derudover vil et stærkt fagligt fundament være et bærende element i vores international afdeling

Kochs Skole har allerede et bredt favnende og stærkt fællesskab, som vi ønsker at udvide ved at byde velkommen til en international afdeling, hvor kulturmødet og samarbejdet på tværs af nationaliteter og sprog bliver et gennemgående spor. Vi er f.eks. meget inspireret af tankerne om en bilingual skole, hvor de internationale elever modtager undervisning på både dansk og engelsk. Det er ikke tidligere set i Aarhus.
– Lisbeth Qvortrup, Skoleleder Kochs Skole

Vi samarbejder med Aarhus Katedralskole om at skabe et samlet internationalt uddannelsestilbud i Aarhus, så vores elever kan fortsætte deres internationale uddannelse på gymnasieniveau på Aarhus Katedralskole.

Kontaktinformation

For mere information eller at blive skrevet op kontakt venligst:

Rami Sverdlin
International Afdelingsleder

Email: rs[at]kochs.dk
Telefon: +45 29 811 855