Summer Camp på Kochs Skole er blevet en tradition og er et unikt sommerferietilbud til alle børn fra 7-12 år, der har lyst til at kaste sig ud i noget spændende og anderledes.

Unikt sommerferietilbud

Kochs Skoles Summer Camp er et tilbud for ALLE børn fra 7-12 år. Du behøver altså ikke at være elev på Kochs Skole i forvejen og du behøver ikke at kunne tale dansk. Vi byder særligt børn af forældre som arbejder eller studerer i Danmark velkomne. Alt foregår på engelsk, og deltagerne har mulighed for at vælge mellem forskellige workshops.

Ugen byder på Workshops, udflugter, en ‘outdoor BBQ’ og en ‘Parents Day’ om torsdagen, hvor forældrene er inviterede til at overvære ugens produktioner og teaterforestilling.

En uge på Summer Camp er med til at løfte børnenes engelskkundskaber og give dem en større sproglig sikkerhed og tro på sig selv, og de får en enestående chance for at tale med børn fra andre lande.

Man vokser sig lidt større på Kochs Skoles Summer Camp.

Summer Camp løber af stablen den første og den sidste uge af sommerferien.
Tilmeldingsfrist torsdag den 7. juni.

We invite you to our Summer Camp 2018.
Open for all children in Aarhus age 7-12. Signup before the 7th of June.

Two weeks of fun, games, sports and themed workshops all taught in English.
A perfect opportunity to meet new International and Danish friends and to improve your language skills.

You and your new friends get to engage in inspirational, educational and fun activities together with experienced teachers and staff.