Vi har fire 10. klasser med ca. 25 elever i hver klasse, der alle i løbet af året kommer igennem fire perioder med hver deres dannelsesmæssige fokus. Dertil kommer muligheden for en lang række valgfag. Vi fører op til prøve i 10. klasses prøvefag. Desuden er det muligt at gå op til Cambridge-prøven i engelsk. 10. klasse er et selvstændigt uddannelseforløb og hovedparten af eleverne kommer fra andre skoler.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om forløbet på KOCHS10 eller ønsker du at besøge skolen kan du kontakte afdelingslederen for 10. klasse.

Ønsker du at høre om skolepenge, tilmelding eller ledige pladser i klasserne kan du kontakte kontoret mellem 9.00-14.00.

Skolepenge

Kochs Skole er en fri grundskole, dvs. en skole der bygger på et særligt værdigrundlag. Frie grundskoler er i Danmark kun delvist offentligt støttede. Forældre, der vælger, at deres børn skal gå på en fri grundskole, skal således betale noget for det frie valg.

Læs mere om skolepenge på Kochs Skole.

Tilmelding og venteliste

Kochs skole er en skole for alle, der tilslutter sig vores værdier, og som ønsker de bedste rammer for deres børns skolegang. Vi byder nye elever og forældre velkomne. Det aktive tilvalg er vigtigt for os at påpege, fordi vi er en skole, hvor vi vælger at gøre en række ting på vores egen måde.

Her kan læse mere om tilmelding og ventelister samt tilmelde dig til forløbet i 10. klasse Kochs Skole.

Vi glæder os til at lære dig at kende.

Informationsmøder

Vi afholder informationsmøder på flg. datoer.

 

Onsdag d. 27. oktober kl. 16.30 – 18
Onsdag d. 24. november kl. 16.30 – 18
Onsdag d. 2. februar kl. 16.30 – 18

 

Du kan også se en video, der præsenterer Kochs10 fra de unges perspektiv. Vi har også lavet 10 korte præsentationer, hvor du kan høre lærerne fortælle alt det, de  fortæller dig på et informationsmøde. Alle videoerne kan findes på vores YouTube-kanal eller herunder.

Med elevernes øjne

Information om 10. klasse

Hvorfor vælge 10. klasse?

Hvorfor vælge Kochs10?

Indsigt og afklaring

Udsigt og verden omkring dig

Oversigt og formidling

Trivsel og fællesskab

Ugens skema

Valgfagene

Indmeldelse og spørgsmål