Skolen har en stolt tradition for korsang og har i dag ikke mindre end fem kor.

SKOLENS FEM KOR

På skolen kan man gratis gå til kor helt fra 0. klasse/KI 1, og indtil man forlader skolen. Også forældrene, de ansatte og tidligere forældre og venner har et voksenkor, hvor de folder sig ud med sang. Det giver en masse positiv energi at synge sammen, og man er sammen på en anderledes måde end normalt. Det eneste, der forventes, er, at man har lyst til at synge og har et stabilt fremmøde. Her kan du læse om de forskellige kor, vi har på skolen.

KOCHS Spirekor er et gratis ugentligt tilbud for børn fra 0.-1. klasse/ Y1-3, som kan lide at synge rytmiske sange og mærke glæden ved at synge mange sammen.

KOCHS KOR 1 er et gratis ugentligt tilbud for børn fra 2.-3. klasse/Y4-5, som kan lide at synge rytmiske sange og mærke glæden ved at synge mange sammen.

KOCHS KOR 2 er et gratis ugentligt tilbud for børn fra 4.-5. klasse/Y6-7 som vil synge rytmisk musik. Der arbejdes med stemmetræning, at ”synge ud” og med ”feeling”.

KOCHS KOR 3 er et gratis ugentligt tilbud til 6.-10 klasse/Y8-11. Der arbejdes med flerstemmighed, rytmisk præcision, musikalsk udtryk og andre ting, der er vigtige for at få et kor til at lyde fedt.

KOCHS Spirekor, KOR 1, KOCHS 2 og KOR 3 optræder i løbet af året til skolens forskellige mærkedag. Vi har også koncerter ude af huset engang imellem. Ved flere af arrangementerne synger vi sammen med voksenkoret.

KOCHS VOKSENKOR er for forældre, tidligere forældre, bedsteforældre, ansatte, tidligere ansatte, tidligere elever samt venner udefra. Der er 15 øvegange i efteråret og 15 øvegange i foråret, samt en korweekend i november. Koret synger både for sig selv og sammen med børnekorene, til skolens mærkedage og til koncerter ud af huset.

Hvis du vil vide mere om KOCHS Kor skal du kontakte korlederen. Kontaktoplysninger til hele Musikskolen finder du nederst på denne side.


Nothing found.