Skolen har en stolt tradition for korsang og har i dag ikke mindre end fire kor.

Skolens fire kor

På skolen kan man gratis gå til kor helt fra 2. klasse, og indtil man forlader skolen. Også forældrene, de ansatte og tidligere forældre og venner har et voksenkor, hvor de folder sig ud med sang. Det giver en masse positiv energi at synge sammen, og man er sammen på en anderledes måde end normalt. Det eneste, der forventes, er, at man har lyst til at synge og har et stabilt fremmøde. Her kan du læse om de forskellige kor, vi har på skolen.

KOCHS KOR 1 er et gratis ugentligt tilbud for børn fra 2.-3. klasse, som kan lide at synge rytmiske sange og mærke glæden ved at synge mange sammen.

KOCHS KOR 2 er et gratis ugentligt tilbud for børn fra 4.-6. klasse som vil synge rytmisk musik. Der arbejdes med stemmetræning, at ”synge ud” og med ”feeling”.

KOCHS UNGDOMSKOR er et gratis ugentligt tilbud til 7.-10 klasse. Der arbejdes med flerstemmighed, rytmisk præcision, musikalsk udtryk og andre ting, der er vigtige for at få et kor til at lyde fedt.

KOCHS KOR 1, KOCHS KOR 2 og KOCHS UNGDOMSKOR optræder i løbet af året til musikskolekoncerter, Luciaoptog, til juleafslutningen og til Vårmarked.

KOCHS VOKSENKOR er for forældre, tidligere forældre og ansatte. Der er 12 øvegange i efteråret og 12 øvegange i foråret. Koret synger både for sig selv og sammen med børnekorene, til efterårets Trainkoncert, skolens juleafslutning og til skolens vårmarked i foråret.

Hvis du vil vide mere om KOCHS Kor skal du kontakte korlederen. Kontaktoplysninger til hele Musikskolen finder du nederst på denne side.