Skolebiblioteket 

På skolebiblioteket findes en lang række ressourcer. Der kan lånes bøger og materialer til både skole og fritid. Skolebiblioteket er også et sted, hvor elever og klasser kan arbejde med skoleopgaver og det er muligt at scanne, printe, kopiere og laminere mm. 

 

Åbningstider for skolebiblioteket 

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag fra 8.30-14.00

Fra efterårsferie til påskeferie er der åbent om eftermiddagen i FO-tiden fra 14.15-15.45 mandag, onsdag og torsdag. 

Telefon: 87 321 977 

 

Om skolebiblioteket 

Alle klasser på skolen har sammen med en lærer mulighed for at have deres egen bibliotekstid en gang om ugen, hvor der er en bibliotekar til stede. Her er oplæsning for klassen, inspirationsforedrag om bøgerråd og vejledning om lån af skøn- og faglitteratur samt undervisning i forskellige it-programmer.  

Biblioteket råder over skøn- og faglitteratur for store og små, billedbøger og tegneserier samt en større samling af engelsksprogede bøger.  

Normal udlånstid er en måned og for klassesæt er et skoleår. 3-4 gange om året vil der blive afsendt elektroniske rykkere på de materialer, som har overskredet udlånstiden. Hvis materialerne er bortkommet, kan man blive opkrævet en erstatning. 

Via Cicero Surf er det muligt vha. unilogin at søge i bibliotekets materialer, reservere og se egne lån.  

De dage, hvor biblioteket er åben i FO’s åbningstid, vil Grøn/B – elever også være velkomne. 

Forældre er selvfølgelig meget velkomne til at besøge biblioteket i åbningstiden. 

 

Skolens IT- vejledere 

Skolens IT- vejledere er en del af biblioteksteamet. De underviser, støtter og vejleder klasser og lærere på it-relevante områder. Derudover sørger de og Karl Erik (skolens IT-tekniker) for at børn og forældre oprettes, som brugere på skolens forskellige platforme som de skal have adgang til – dvs. skolens netværk, SkoleIntra og G Suite (Google Drev) og Office 365. Herudover har børnene adgang via UNI-login til forskellige undervisningsportaler, som skolen har abonnement på 

Hvis forældre har problemer med adgangen til ForældreIntra kan vi bedst kontaktes pr. mail,  
(skolebiblioteket@kochs.dkog så vil vi hjælpe så hurtigt som muligt.  

Forældre kan i øvrigt selv ændre sit barns uniloginkode vha. NemidSe vejledning her: 

Forældre er selvfølgelig velkomne til at besøge biblioteket.