Vi har gode musikfaciliteter med fire veludstyrede musiklokaler, og vi har tradition for at lade musik og sang fylde i vores dagligdag og til vores fælles arrangementer. Derfor er vi også stolte af at have vores egen musikskole. Vi har desuden fire kor, et skoleorkester og et lærerband. I forbindelse med vores 150 års fødselsdag fik skrevet vores helt egen skolesang.

Musik

På Kochs Skole er musik en vigtig del af vores kreative profil. Musik fylder meget både i- og uden for den daglige undervisning. Både for børn og voksne. Ud over den obligatoriske musikundervisning fra 0.-5. klasse har vi valghold i musik i 6.-9 klasse.

Én gang om måneden samles hele skolen i Askesalen til en Kochssamling. Her står afdelingerne på skift for et lille indslag, og vores korleder sørger for, at vi – ofte akkompagneret af et af skolens kor – får sunget nogle af årstidens sange.

Herudover har eleverne mulighed for at tilmelde sig KOCHS Musikskole, KOCHS Kor og KOCHS Orkester. Tilbuddet ligger typisk i tiden fra kl. 14-16.30.

Oplysninger om KOCHS Musikskolen, KOCHS Kor og KOCHS Orkester tilbud finder du på disse sider, mens selve tilmeldingen til foregår via ForældreIntra i slutningen af skoleåret.