Skrevet af Lisbeth Qvortrup, skoleleder, 01.05.13

Skønt at skolen nu igen er fuld af børn og lærere.

Jeg var på skolen mandag morgen kl. 7.15. Det var en dejlig oplevelse at se de smil, der bredte sig hos både børn, forældre og lærere ved gensynet. Det var fantastisk at være til Kochs Samling og høre 600 glade børn og voksne synge ”Alle børn har ret”. Som jeg skrev på skolens Facebook side: Så var man ikke i tvivl om, hvad vi har savnet og hvad lærerne har kæmpet for.

Nu har vi fået en ny overenskomst, og jeg er sikker på, at vi fortsat kan lave verdens bedste skole for vores børn med udgangspunkt i den. Vi har en lang og god tradition for at tale sammen om tingene her på skolen, og det åbner den nye arbejdstidsaftale mulighed for, at vi fortsat kan gøre. Den nye aftale gælder først fra sommeren 2014, så vi har heldigvis god tid til at tænke os om og god tid til at lave en ny.

Lige nu gælder det om at komme godt i gang efter lockouten. Vi har selvfølgelig særlig fokus på at hjælpe 9. og 10. klasserne igennem deres afgangsprøver. Lærerne står klar og gør et kæmpe indsats. Men det siger sig selv, at en måneds skolelukning lige op til en afgangsprøve er en kæmpe udfordring for både elever og lærere.

Lige nu glæder vi os over at være i gang igen. Det er det allervigtigste!