Skrevet af Lisbeth Qvortrup, skoleleder, 04.07.14

Endnu et skoleår er gået. Endnu en gang slutter jeg med at konstatere, at det har været et helt særligt år.

I disse år udfordres vi af udefrakommende beslutninger, som vi ingen indflydelse har på, men som har stor betydning for os. De seneste fem år er vores økonomiske rammer blevet beskåret betragteligt, og i år har vi som bekendt fået pålagt en ny måde at tænke lærernes arbejdstid på.

Vi gør, hvad vi kan for at tænke positivt og fremadrettet. Vi må ikke blive bange for fremtiden og lukke os om os selv i et misforstået forsøg på at passe på den gode gamle Kochs Skole.

Kochs Skole har altid været kendt for udvikling, så Kochs Skole passer vi allerbedst på, hvis vi bliver ved med at se fremad og have modet og lysten til at tænke nyt, så fremtiden bliver præget af det, vi vil frem for det, vi er imod.

Jeg synes det er lykkedes indtil nu. Det er jeg glad for, stolt over og taknemmelig for. Jeg håber og tror, at vi kan fortsætte i den ånd. Som jeg citerede B.S. Christiansen for i min tale til afgangseleverne: Tænk positivt, tro på det, gør noget!

Tusind tak til jer alle, for jeres positive engagement i skolen, det giver de bedst tænkelige forudsætninger for at tro på fremtiden – og gøre noget!

Først og fremmest tak til børnene, der hver dag giver mig grund til at tro på det.

Tak til forældrene, der viser os tillid og bakker op, tak til bestyrelsen og til alle medarbejderne på skolen, der hver dag knokler for at Kochs Skole skal være verdens bedste for vores børn.

Rigtig god sommer til jer alle.

På gensyn mandag d. 11. august.

En del har spurgt, om jeg ville lægge min tale ud. Den vedhæfter jeg her: Sommertale-afgangselever-juni-2014